22 juni, 2016

Sälja på Kvillehyllan

Sälj på Kvillehyllan

Att sälja på Kvillehyllan är både enkelt, sparar tid och är bra för miljön!

Du hyr en hyllsektion, fyller på med dina prylar, vi säljer dem åt dig och pengarna blir inbetalda på ditt konto. Blir det prylar över så tar du hem dem eller skänker till välgörenhet genom oss.

Hur bokar jag?

Det enklaste sättet att boka är direkt här på hemsidan. Du är även välkommen att kontakta oss genom e-mail, telefon eller Facebook. Du betala sedan i butik. Man hyr hyllorna veckovis, men du kan självklart boka flera veckor på en gång. Läs avtalet innan du bokar.

Vad kostar det?

En vägghängd hyllsektion, från golv till tak har fyra flyttbara hyllor som är 60x40cm. Det går även att byta ut en hylla mot klädstång och/eller lägga till extra hyllplan. Du sköter prissättning, upplockning och städning.

Pris 260kr/vecka + 20% kommission.

Försäljning av skrymmande varor, möbler etc. kan ske i mån av plats. Kontakta personalen innan skrymmande varor tas till butiken. Värdeföremål kan exponeras i låsta montrar vid kassan och säljas mot 20% i kommission.

Vad får jag sälja?

På Kvillehyllan älskar vi retroprylar och vintageplagg, MEN vi tycker det är viktigaste att alla prylar återanvänds istället för att slängas, så ta med du inte längre använder och någon annan kan ha nytta av.

Här kan du även sälja sådant som du skapat själ. Syr du av retrotyger, gör egna smycken, målar konst eller skapar på annat sätt? Ta med det! Vi vill ge dig en möjlighet att synas och sälja i butik.

Du får självklart INTE sälja sådant som är olagligt eller farligt. (Läs mer i avtalet)

När och hur fyller jag på mina hyllor?

Kl.15:30 söndagen innan din vecka börjar, kommer du in i butiken med dina varor. Du prismärker dem med våra prislappar och ställer dem i hyllan. På prislappen anger du vad du säljer.

Tänk på att exponera varorna snyggt för att locka fler kunder. Hyllorna går att flytta och även byta ut mot klädstång. Du kan låna galgar av oss.

Du är välkommen in när du vill under veckan för att fylla på och se över din hylla. Om du vill ändra pris på din vara, gör du det genom att klistra på en ny prislapp, ändra inte den gamla.

Vad händer när hyrestiden är slut?

När veckan är slut tömmer du din hylla på söndag kl.15 och städar efter dig.

Finns det prylar över, så tar du dem hem eller låter oss skänka till förmån för välgörenhet.

Av det som blivit sålt så utbetalas försäljningssaldot (försäljning med avdrag för kommission, ev. hyror eller andra avgifter) i första hand via bankinsättning på det kontonummer du har angett.